Родителите на починалото след побой дете не знаят за смъртта му
Родителите на починалото след побой дете не знаят за смъртта му / netinfo

Родителите на починалото в разградското училище „Никола Икономов” дете все още не знаят за смъртта на сина си. Двамата са на работа в Германия. От полицията съобщиха, че търсят връзка с бабата на момчето, която е негов настойник.

Все още роднините на 14-годишния Халил, който почина в двора на училище „Никола Икономов” в Разград не са уведомени за смъртта на детето им, съобщиха от Областна дирекция „Полиция” в Разград. И двамата родители са на работа в Германия. Служителите на реда търсят връзка с бабата на момчето. По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство срещу неизвестен извършител. За утре е насрочена аутопсията на трупа.

Директорът на ОДП – Разград съобщи, че на телефон 166 е получено съобщение за инцидента 38 минути след произшествието. Това е станало по обяд. Когато автопатрулът е пристигнал в двора на училището детето е било още живо. Починало е в линейката за път за болницата.

В момента се разпитват 20 деца и един родител на второкласник. Те са свидетели на сбиването.

Според първоначалните данни побоят е станал между Халил и неговия съученик от 8”Б” клас Хюсеин в междучасие на спортната площадка на училище „Никола Икономов”.