Показахме нов морал в политиката, смятат от ГЕРБ
Показахме нов морал в политиката, смятат от ГЕРБ / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Показахме нов морал в политиката, смятат от ГЕРБ
62510
Показахме нов морал в политиката, смятат от ГЕРБ
  • Показахме нов морал в политиката, смятат от ГЕРБ

Показахме нов морал в политиката. Обобщението направи председателят на групата на ГЕРБ в парламента Красимир Велчев в последния ден на 41-вото Народно събрание.

С ръка на сърцето и с чиста съвест мога да заявя, че ние направихме всичко възможно да не допускаме лобистки текстове в гласуването на закони, каза още Велчев.

По думите му тази задача щяла да бъде далеч по-лека, ако имаше Закон за лобизма. "Друго нещо, което не успяхме да направим, е, че не работихме ритмично за подобряването на жизнения стандарт на българина, призна Велчев. Разбира се, това не зависи само от нас, бяхме длъжни обаче да дадем спокойствие и по-добра защита на потребителите, на пациентите и най-вече на възрастните хора, на пенсионерите и социалнослабите. Длъжници сме и на образованието", каза още председателят на ГЕРБ.

Той добави, че отговорността да се подобрят условията на живот в държавата остава задача на всички.

„За мен беше чест да работя с всички вас и да съм част от този екип. Всички ние, без значение дали ще бъдем народни представители или ще продължим своя професионален път, убеден съм, че ще работим всеотдайно за развитието на нашата страна. Бог да пази България", заяви Велчев в края на изказването си.