/ iStock/Getty Images
Още един футболист на „Локомотив“ (Пловдив) е с положителен тест за COVID-19.

Футболист от „Локомотив“ (Пловдив) и седем фенове са с коронавирус

Това е станало ясно от последната серия на тестове, проведени при „смърфовете“. Неприятната новина разкри старши треньорът Бруно Акрапович в интервю за dsport. Както е известно, в края на изминалия сезон в отбора бяха открити множество случаи на коронавирус, като добрата новина е, че всички те вече са добре и извън карантина.

„Развитие добре, които бяха в карантина вече излязоха от нея. Но днес разбрах, че от тестовете, които направихме, има още един нов играч с коронавирус. Той е отделен и не е бил с отбора. Всички други са здрави“, заяви Акрапович, който сподели и подробности за кратката подготовка на отбора.

Футболисти и фенове на „Локомотив“ (Пловдив) са с коронавирус

„Сега сме на Боровец на един хубав хотел, готвим се на това място, има хубава атмосфера. После отиваме в Пловдив за един ден и тръгваме за Разград, искаме да покажем добро качество, това е важен мач.

Намерихме качествен треньор на вратарите. Следим всичко, защото трябва да сме подготвени за всички следващи противници. Готвим се не само за нас, гледаме какво правят съперниците, няма да е лесно“.