Не съм употребявала кокаин и това ще се разбере от кръвния тест. Никога не съм приемала кокаин. Зная, че тия тестове са фалшиви.

Това заяви 23-годишната Катрин Йорданова, популярна повече като „Мис Силикон“, която бе освободена под гаранция от 5 хиляди лева. Плеймейтката беше задържана след като при рутинна проверка тестът ѝ е отчел положителна проба за кокаин.

Освобождават „Мис Силикон“ срещу 5000 лв. гаранция, грози я затвор до 3 години

На въпрос как е прекарала нощта в ареста, тя заяви:
 
Беше ужасно, не е като петзвезден хотел.
Катрин Йорданова

Адвокатът на Катрин заяви, че ще обжалва гаранцията, която по думите му е твърде висока за толкова млада жена. Той и клиентката му все още не са получили официално резултатите от кръвните ѝ проби.

"На 12 февруари обвиняемата шофирала лек автомобил „Мерцедес“ по ул. „Атанас Манчев“ в „Студентски град“ в София, след употреба на кокаин, установено по надлежния ред с протокол за химикотоксикологична експертиза, издаден от ВМА", посочиха по-рано от прокуратурата.

Народното събрание за стикера на „Мис Силикон”: Копие, наподобяващо тези за служебните коли

Името на „Мис Силикон” нашумя през януари, когато тя се показа в социалните мрежи как шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч.


Преди дни Катрин отново демонстрира шофьорските си умения и пак с превишена скорост. На предното стъкло на автомобила, който караше плеймейтката имаше  стикер „Република България - Народно събрание”. Днес тя коментира, че колата не е била нейна.

Междувременно Народното събрание заявиха, че стикерът е копие и не е от служебен автомобил от гаража на парламента.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня