/ iStock/Getty Images
Лудогорец пуска в продажба билетите за мача с Локомотив (Пд) от 28-и кръг на efbet Лига, който ще се играе в събота - 27 юни, от 21:00 часа на "Хювефарма Арена".

Собственикът на Лудогорец поздрави играчите за 9-та поредна титла (СНИМКИ)

За двубоя с пловдивския тим ще се продават билети според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му. Притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще влизат с тях на мача с Локомотив (Пд).

Привържениците на Лудогорец, закупили билети за мача със "смърфовете" ще имат право първи да се снабдят с входни талони за шампионското тържество, на което Лудогорец ще получи купата за деветата титла и по традиция ще има много изненади за феновете.

Лудогорец пуска в продажба билетите за мача с Берое

Входните талони ще се продават на клубната база. Лудогорец съобщава още, че в събота ще работи и касата на улица "Васил Левски". Гишето отваря в 16:00 часа. В деня на мача касата на сектор Гости ще отвори в 19:00 часа.

Цените на билетите за мача с Локомотив (Пд) са следните:

Централна трибуна - 15 лв.
Сектор В 3 и 4 блок - 15 лв.
Сектор В 1,2,5,6 блок - 10 лв.
Сектор А и А1 - 10 лв.
Трибуна Моци - 8 лв.
Сектор Гости - 8 лв.


За мача с Локомотив (Пд) се продават и семейни билети. Лудогорец напомня, че по време на мача на стадион "Хювефарма Арена" феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения.