Видеооператор остави десетки младоженци без кадри и снимки от сватбите им. За това сигнализираха пред NOVA потърпевши от цялата страна. Вече година семействата очакват да получат сватбените си филми, за които са платили хиляди левове.

Емили и Петър са едни от многото младоженци, които остават без спомен от сватбата си, запечатан от обектива на мнимия оператор. Двамата разказаха, че по телефона мъжът заявил, че няма да може лично да присъства на сватбения им ден, но ще изпрати екип от фотографи. Младоженците превели капаро по банков път.

Малко преди самата сватба двамата изпратили и остатъка от сумата по банков път, имали и договор. В деня на сватбата екипът фотографи отишъл на мястото.

Снимките стигнали и до мнимия оператор, който трябвало да ги обработи. Година по-късно Емили и Петър все още нямат кадри от най-щастливия си ден, въпреки че по договор те трябвало да са обработени за между 45 и 60 работни дни.

Пред NOVA фотографът обясни, че преди години се оженил, но наскоро се развел и е изпаднал в лична и творческа криза. Въпросният господин се извини на потърпевшите и обеща да се реваншира.
nova.bg