/ БТА
Съпредседателят на "Демократична България" обяви, че отива на заседание на парламентарната си група
Въпреки че не участва в разговорите с "Има такъв народ", а беше изпратил свои хора от "Демократична България" в лицето на Владислав Панев и Цецка Бачкова, съпредседателят на партията Христо Иванов все пак се появи в Парламента.

Той разясни защо не се е появил на разговорите с ИТН. „Не участваме в инсценировки. Ще имаме сега заседание на парламентарнта група и тогава ще вземем решение. Това е всичко, което имам да кажа“, отсече Иванов.

Припомняме, че преди дни имаше задочен спор между съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов и Слави Трифонов. Това се получи, по думите на Трифонов, заради това, че Иванов се опитал да реди постове, въпреки че е четвърта политическа сила след изборите на 11 юли.

„Като какъв ги предлагаш? Някой иска ли от теб да предлагаш нещо? Какъв точно стана и кога реши, че ще предлагаш? Като четвърта политическа сила? Излизаш пак на избори, печелиш ги и тогава предлагаш... Ако ми се беше обадил, може би щеше да има друга концепция", каза в свое видео изявление преди дни Слави Трифонов.