Цветан Цветанов нямал спор с Костадин Паскалев
Цветан Цветанов нямал спор с Костадин Паскалев / DarikNews.bg, Кюстендил

Вътрешният министър Цветан Цветанов каза, че няма спор с Костадин Паскалев по убийството на благоевградския бизнесмен Йордан Динов. „Това, което съм казал, е фактическата ситуация в момента, когато е извършено това убийство. Не знам защо се почувства засегнат Паскалев от това, което съм казал. Нито съм хвърлял някакви обвинения, нито съм го правил съпричастен към дейността на този човек, така, че мисля, че Паскалев малко "гузен негонен бяга", каза министър Цветанов в Кюстендил.

Костадин Паскалев заплаши със съд вътрешния министър заради намеци от страна на Цветанов, че бившият кмет на Благоевград е имал финансови отношения с убития бизнесмен Йордан Динов.

Цветанов отрече МВР да е в задънена улица в разследването на това убийство."Едно престъпление се подготвя дълго време и не очаквайте, че ние можем да го разкрием с магическа пръчка, а и не следим всеки гражданин, за да сме веднага на мястото на престъплението", заключи Цветан Цветанов.

Вицепремиерът представи в Кюстендил листата от общински съветници на ГЕРБ за предстоящите там избори за Общински съвет. Той анонсира и провеждането на кръгла маса за гарантиране сигурността на производителите по време на черешовата кампания.

Други новини от Кюстендил