/ БГНЕС
"Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат. Те изцяло провалиха ваксинационния календар. През изминалия ден има 178 починали от COVID-19". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения. 

"Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", изтъкна Борисов.

По думите му има пълен провал и с миграционната политика – бежанските центрове са пълни.

Борисов: Трябва ни президент, който да създава сигурност, а Радев се бие с всички

"Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов за Радев: За духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори

"Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", каза още Борисов.

По думите му "вследствие на корупцията на правителството на Румен Радев има 63,7% спад на чуждестранните инвестициите у нас.