/ ГЕРБ
Борисов приветства Жени ГЕРБ и се пошегува с изчегъртването на мъжете
На Национално общо събрание Жени ГЕРБ избира ново ръководство. Във връзка с противоепидемичните мерки заради COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн. Участват 850 делегати от всички 29 области в страната. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи обръщение към жените в началото и се пошегува, като направи препратка към "изчегъртването" на определени мъже. 

Жени ГЕРБ избира ново ръководство под зоркия поглед на Борисов

„Днес сме събрали не само да изберем ръководство, но и се надявам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и най-вече да дойдат жените на власт, за да може такива самозабравили се мъже с голямо его, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите“ - с тези думи Борисов приветства жените от партията.

„Извън шегата, много сериозно гледам на днешното мероприятие. Неслучайно най-много жени гласуват за ГЕРБ. Ние също винаги сме се старали да откликнем по същия начин - еврокомисари, евродепутати, министри, зам.-министри, областни управители, кметове... Няма друга партия, в която толкова много жени да участват“, допълни той.

ГЕРБ до последно ще пазят кандидата им за президент, „за да не се докопат до него“

Гледайте цялото видео тук: