/ Община Ямбол
Заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и заместник-министърът на земеделието, храните и горите Георги Събев и откриха първото изложение на пчелни продукти на производители от област Ямбол. 

Една от основните цели на изложението е да бъдат подпомогнати местните производители и тяхната реализация на пазара да бъде още по-успешна.

„За мен е истинско удоволствие да присъствам на това първо по рода си изложение на пчелните продукти в нашата област. Не се съмнявам в качеството на вашите продукти. Надявам се това изложение да бъде полезно както за вас, така и за всички нас, любителите на пчелните продукти. Пожелавам ви и се надявам това да стане традиция в нашия град. 
Община Ямбол винаги е помагала и ще помага с каквото е възможно на българските производители. Консумирайте мед, консумирайте здравословна храна и бъдете здрави! На добър час!,“ каза Енчо Керязов.

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите Георги Събев изтъкна в изказването си, че е изключително развълнуван да бъде в родния си град.

„Целта на днешното събитие е да помогнем на производителите от нашата област да достигнат до потребителите в нашата област“, добави още той.

Георги Събев сподели, че в Ямболска област има около 1300 пчелни семейства и част от производителите реализират продукция в по-големи количества, които изнасят в страната и чужбина, други искат да достигнат директно до потребителите.