Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател, който изплатил дължимото ѝ обезщетение с жълти стотинки.

Доскоро Теодора Бечева работела като сервитьор в ресторанта на „Дома на техниката“ във Враца. Заведението затворило, трудовите отношения били прекратени и бившият ѝ вече работодател Георги Крумов, известен в града с прякора си Жоро Саламчето, ѝ дължал обезщетение, което решил да изплати с... много жълти стотинки.

Как се развили нещата разказа самата Теодора в социалните мрежи:

"Дълго се чудех дали да споделя... Но накрая реших, че е крайно време някой да разкаже поне за част от подигравките, които този мил човечец поднася ежедневно на персонала си“, пише тя.

Така изглеждат парите за обезщетението.
Фейсбук

„След два месеца обещания, уговорки и отлагане господин Крумов реши да ми изплати част от полагащото ми се по закон обезщетение, на което срокът е изтекъл, с монетки от по 1 и 2 стотинки. И, разбира се, аз, като добър човек, трябва да му вляза в положението, защото неговата кампания и фирмите му не работели добре, нямали оборот и той, видиш ли, бил разбил касичките на децата си, за да може да ми плати. А на всичкото отгоре трябваше да слушам как децата му крещят от колата: Върнете си ни парите. Ако това не е подигравка, не знам какво е?!", посочва още жената.

Очакваме позицията и на работодателя Георги Крумов за тази ситуация. И сме готови да я публикуваме.
Фейсбук