Първо национално изложение на туристическата индустрия в Монтана
Първо национално изложение на туристическата индустрия в Монтана / netinfo
Първото национално изложение на туристическата индустрия-свободното време и туризма ще се състои от 27 до 30 септември тази година в Драматичния театър на град Монтана. Намерението е то да обхване и производители и търговци, свързани с туристическоия бизнес, който развива и много съпътстващи дейности, съобщи главният секретар на Сдружението на гражданите и бизнеса в Западна Стара планина Станислав Павлов. По време на форума ще се проведат срещи, дискусии и разговори за развитието на туристическата индустрия в региона и страната.

Идеята е на новосъздаденото Сдружение на гражданите и бизнеса в Западна Стара планина, уточни главният секретар на организацията Станислав Павлов, който е член на управителния съвет на Българската туристическа камара.

Около 34 фирми от бранша в региона са сред учредителите на организацията през месец май. Седем са членовете на управителния съвет, председател е Мариян Римпев – управител на "Монт 7 холдинг". Седалището е в град Берковица. Организацията възнемерява да доразвие съществуващите и да създаде допълнителни материални условия за туристически бизнес в красивата Западна стара планина.

От няколко дни сдружението има и свой сайт на който са поместени инициативите за туризъм в Западна Стара планина - www.sgbt.hit.bg