/ Община Свищов
Народният представител Станислава Стоянова и кметът Радослав Атанасов направиха заедно първата копка
В свищовското село Българско Сливово дадоха старт на ремонтните дейности за обновяване на централния площад. Кметът Радослав Атанасов и народният представител Станислава Стоянова, която имаше приемна в селото, направиха първа копка на обекта, който ще промени облика на централната част на селото.

Поставиха 15 информационни табели пред най-значимите забележителности в Свищов (СНИМКИ)

Кметът на община Свищов Генчо Генчев издаде, че д-р Стоянова е изразила желание да дари пейките, които ще бъдат поставени на ремонтирания площад, което зарадва местните жители и те аплодираха жеста ѝ.
 

площад ремонт
Община Свищов

Кметът Генчев и председателят на ОбС-Свищов д-р Кристиян Кирилов приветстваха присъстващите и за пореден път подчертаха, че дадените обещания от общинското ръководство, за равнопоставеност между населените места и общинския център, се спазват.
 

площад ремонт
Община Свищов

площад ремонт
Община Свищов

Те припомниха, че с помощта на народните представители Цветан Цветанов и Станислава Стоянова за първи път бяха отпуснати с ПМС средства за ремонт на пътна инфраструктура в свищовските села, а с част от тях са асфалтирани и три от улиците в Българско Сливово.

Генчо Генчев представя Свищов на Европейската среща на високо равнище в Букурещ

Заедно с кмета на селото Радослав Атанасов, те се ангажираха да съдействат за реализиране на проект за ремонт на местното читалище „Възраждане - 1908“, а Генчо Генчев изрази благодарност към местната кооперация, която е осигурила средствата за изработване на проектното предложение.
 

площад ремонт
Община Свищов

площад ремонт
Община Свищов

Ремонтът на площада в селото ще бъде извършен в най-кратки срокове от КСП-Свищов, а средствата, в размер на близо 60 хил. лв., са осигурени от капиталовите разходи на кметство Българско Сливово и съфинансиране от страна на община Свищов.