Трима търновци се биха в дискотека в П. Тръмбеш
Трима търновци се биха в дискотека в П. Тръмбеш / Дарик нюз, архив

Трима великотърновци са арестувани след бой в дискотека в П. Тръмбеш, информира от Областната дирекция на МВР. Снощи около 03,10 ч. в полицейското управление е получен сигнал за възникнал скандал в нощен клуб.

Полицейският екип заварил в заведението 35-годишния Е. Й. (Емо Черния), известен на полицията, с множество криминални регистрации, предимно за причиняване на телесни повреди и една присъда за същото дяние - глоба в размер на 500 лв., 30-годишния М. П. и 36-годишня Д. Д., също известен на полицията и осъждан за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Тримата нахлули в заведението солидно почерпени и започнали юмручна разправа с управителя, с когото Черния имал неуредени взаимоотношения. По време на боя пострадал и барманът. Полицейските служители изкарали извършителите от заведението и докато изяснявали случая Емо Черния започнал да заплашва един от униформените, че ще му избие зъбите.

Тримата са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Срещу Емо Чрения и Д. Д. са образувани бързи производства за хулиганство. Преди около месец по време на мотосъбора в П. Тръмбеш Емо Черния отново се появи в полицейските хроники. Тогава той се сби с организатора на събора. По този случай бе привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и му бе наложена мярка за неотклонение «подписка», припомнят от полицията.