/ netinfo
Три безплатни излъчвания на Аудио-визуален спектакъл „Царевград Търнов - Звук и светлина“ ще има през декември. Уникалното шоу ше е подарък за жителите и гостите на старата столица от Община Велико Търново и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“ по повод празниците в последния месец на годината.

Коледният базар в парк „Марно поле” отваря врати тази вечер

Атрактивното шоу ще бъде излъчено за академичната общност по повод Студентския празник на 8-ми декември, събота. Програмата ще може да се види на Коледа – 25-ти декември, както и на 30-ти декември. 
 
Коледни разходки и изненади за малчуганите от детските градини в общината (СНИМКИ)

Излъчванията са с начален час 18,00 и могат да се наблюдават от площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец. Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ предлага възможност в същите дни (8, 25 и 30 декември), както и в съботите на 15-ти и 22-ри декември, аудио-визуалното шоу „Звук и светлина“ да бъде гледано и от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“ на промоционална цена от 20 лева за възрастни и 10 лева за деца. 

Предварителни заявки и билети в Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“№5 във Велико Търново и онлайн на www. www.soundandlight.bg.