Собственик на Етър: В А група ще гоним първото място и турнирите
Собственик на Етър: В А група ще гоним първото място и турнирите / Дарик нюз
Собственик на "Етър": В "А" група ще гоним първото място и турнирите
53779
Собственик на "Етър": В "А" група ще гоним първото място и турнирите
Собственик на "Етър": В "А" група ще гоним първото място и турнирите
  • Собственик на "Етър": В "А" група ще гоним първото място и турнирите
  • Собственик на "Етър": В "А" група ще гоним първото място и турнирите

"Целта ни и в „А" група ще бъде първото място и европейските клубни турнири. Това ми е на сърцето. В близко бъдеще ще успеем да го направим и заедно всички ще изживеем тези неща". Това каза снощи след победата на "Етър-24" над ОФК "Несебър" един от собствениците на клуба Фейзи Илханлъ. Той добави, че подарява успеха на великотърновци, на които още преди година е обещал да ги направи щастливи и да вкара отбора в "А" група.

По думите му това, че в елита ще е по-трудно от финансова гледна точка не го плаши. "Ние обичаме трудните неща, важното е трудностите да се преодоляват. С идването обявихме цел влизане в елита и ето, че това стана. Сега пак ще направим каквото трябва", коментира Фейзи Илханлъ.

Чуйте го в първия звуков файл

Прокуристът на клуба Стефан Атанасов бе изключително развълнуван. "Той е в "Етър-24" вече десет години и призна, че когато си затвори очите всичко му минава като на лента. "Много трудни моменти имахме, но този момент е най-красивият и най-важният. Пожелавам го на всеки, който може да го изпита, а догодина да постигнем новите си цели. Наистина, чака ни много работа през тези два месеца, в които всеки ден ще ни бъде на максимум. Много отговорности стоят и пред общината за стадиона, но мисля, че с общи усилия ще успеем. Следващата седмица ще разберем какви допълнителни изисквания ще има. Успешно сме покрили и покриваме лизенза за „Б" група досега. Сега сме в „А", но с тази обещана подкрепа за клуба, смятам че ще ги изпълним и няма да имаме никакви проблеми да играем в елитната група", заяви Стефан Атанасов.

Повече от него във втория звуков файл