След засичане на пътя, шофьор извади бухалка и подгони бургазлия във Великотърновско, съобщиха от полицията. 

От там уточняват, че на 15 октомври на тел. 112 са получени две последователни съобщения – в 20:09ч. и в 20:11ч. Първото съобщение е от мъж от Бургас, в което 30-годишният гражданин твърди, че водач на лек автомобил е извадил бухалка от багажника си след засичане и го преследва по пътя от Велико Търново в посока Килифарево.

Вторият сигнал е от 36-годишен търновец. Той съобщил, че че лек автомобил го е ударил в крака до автогара Юг, и е напуснал местопроизшествието.

Шофьор блъсна полицай при междусъседски спор в Гоце Делчев

Установено е, че около 20:00ч. в Велико Търново двамата податели на сигнали, при управление на различни леки автомобили, съответно с бургаска и търновска регистрации, извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – засичане с автомобил, изваждане на палка, блъскане на автомобил и удар по крака, в резултат на което е причинено повърхностно охлузване.

Водачите и превозните средства са установени до тир паркинг на пътя Килифарево-Гурково.

Иззети са палка и макетен нож, констатирани са протривания по превозните средства.

Пътно транспортното произшествие, което автомобилът с бургаска регистрация допуска при потеглянето си, е обработено по административен ред.