Ясни са първите четвъртфиналисти на зимния турнир по футбол
Ясни са първите четвъртфиналисти на зимния турнир по футбол / netinfo

С два гола на Евгени Суков и един на Ивайло Бенев “Жълтата подводница” торпилира “Липекс” с 3:1 и се класира за четвъртфиналите на зимния турнир по футбол за мъже, който се провежда в ДКС “В. Левски”. За тима от Козаревец, в който играха няколко състезатели на “Чумерна” /Елена/, се разписа Димитър Роглев.
Петър Рачев записа хет трик за победата на “КК Зодиак” над “Екотермал” също с 3:1. Попадението за “Екотермал” отбеляза Николай Шанкулов.
Хет трик имаше и в третата среща от програмата в понеделник, в която “Темпо” отнесе с 4:1 “Море от любов”. Реализира го Юри Байрактаров, четвъртия гол за победителите бе дело на Христо Христов, за победените почетното попадение бе на Стефанов.
Най- резултатен бе последния мач, в който “Корект” се наложи с 4:3 над “Елит Мес”. Отборът на “Корект” поведе с 3:0 с два гола на Кирил Ангелов и един на Иван Киряков. След това Георги Карталов намали на 3:1, а Кирил Ангелов покачи на 4:1. До края Пламен Радев и Краси Колев вкараха още два гола за “Елит Мес” и направиха загубата повече от почетна.
Тази вечер са останалите четири осминафинални двубоя: “Янтра- 2”- “Ортопедия”, “Импулс”- “Деви Стандарт”, “Килифарево- 1”- “Аркус” и “Елица”- “Килифарево- 2”.
На четвъртфинала от този поток на 8 февруари ще се срещнат “Жълтата подводница”- “КК Зодиак” и “Темпо”- “Корект”.