/ Снимка: Дарик, архив
Три кражби на телевизори от жилища разследват полицаите в областта. Служител на полицията в Стражица установиха 38-годишен мъж от с. Царски извор откраднал два телевизора от жилище в селото. Сигнал за извършеното деяние е получен на 17 януари. По данни на тъжителя, деянието е извършено в периода 26 декември 2018 г. – 17 януари 2019 г.

Спипаха горнооряховец, откраднал 365 лв. от портфейл на мъж

От проведените действия по разследването е установено, че извършител е 38-годишен криминално проявен мъж от същото село. Инкриминираните вещи са установени и върнати на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Отново спипаха търновци за кражба на ток

Взломна кражба от къща в местност "Пишмана" край Велико Търново разследват служители на търновското полицейско управление. Деянието е извършено в периода 18-19 януари, чрез взломяване на прозорец. По данни на тъжителя от жилището липсвали телевизор и мобилен телефон. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията разследва кражба на 500 литра гориво, акумулатор и резервна гума

Взломна кражба от жилище в гр. Лясковец
разследват служители на полицията в Горна Оряховица. Деянието е извършено в периода 18-20 януари, чрез взломяване на прозорец. По данни на тъжителя от къщата липсвал телевизор. На местопроизшествието е извършен оглед.