/ netinfo
Заради зачестилите сигнали на граждани за извършвана сеч в имоти, собственост на ДГС „Болярка“, намиращи се в местността „Арбанашко бърдо“ в района на Горна Оряховица, кметът инж. Добромир Добрев изпрати писмо до директора на Държавното горско стопанство
Заради зачестилите сигнали на граждани за извършвана сеч в имоти, собственост на ДГС „Болярка“, намиращи се в местността „Арбанашко бърдо“ в района на Горна Оряховица, кметът инж. Добромир Добрев изпрати писмо до директора на Държавното горско стопанство.

1,3 млн. лв. са средствата за спорт през 2019 г. в Община Горна Оряховица

В него градоначалникът пише, че мястото е емблематично за горнооряховчани и никога до сега не е позволявано да се извършва сеч в този район. „Аз като кмет, заявявам твърдата си позиция и заставам зад моите съграждани в искането им да спре изсичането на дървета в този район.

Над 35 млн. лв. е бюджетът на Община Горна Оряховица за 2019 г.

Настоявам, в бъдеще при предприемане на подобен род действия, предварително това да бъде обсъждано с ръководството на Общината и гражданите на Горна Оряховица“, пише в писмото си до ДГС „Болярка“ инж. Добромир Добрев.