МГЕРБ Велико Търново
МГЕРБ Велико Търново / netinfo
Годишно отчетно събрание на областната структура на МГЕРБ – В. Търново се проведе в края на миналата седмица в старата столица, по инициатива на регионалния координатор Георги Недев. Гости на работния форум бяха националният лидер на МГЕРБ Георг Георгиев, организационният секретар Галя Василева, както и членовете на НИС на структурата Зорница Петрова и Станислава Стоянова, която е и народен представител от Великотърновски регион.

Отчет на дейността през изминалата година представи пред присъстващите Георги Недев. Младежки патриотични и арт конкурси, спортни турнири, екопоходи, благотворителни акции, детски и семейни партита са сред инициативите на структурите в областта.

Огромен брой съмишленици продължава да привлича и дългосрочната кампания на МГЕРБ под надслов „Да помним нашите деди“. Акцент в изминалата дейност е също ползотворната областна политическа академия за младежи, която се проведе в навечерието на парламентарния вот под надслов „Бъдеще за младите“ и премина при голям интерес и широко участие.   

"С енергията и креативността си младите хора в ГЕРБ от великотърновския регион се включиха активно и в предизборната кампания, като двамата представители на МГЕРБ в кандидат-депутатската листа получиха много голям брой преференциални гласове", припомни Станислава Стоянова, която бе излъчена за народен представител именно с преференциалната подкрепа на гласоподавателите от региона.

По време на работния форум младежите набелязаха и акцентите в работата си за следващата година. Един от фокусите ще бъде поставен върху пътната безопасност, особено при подрастващите. На събранието бяха предложени конкретни акции, които да съпътстват поредната дългосрочна регионална инициатива на младите в ГЕРБ.
609 са в момента членовете на МГЕРБ в региона. В организацията членуват младежи до 31 години. Новоприетите през тази година са 16, отчете областният координатор Георги Недев.