Генчо Генчев награди Вилияна Иванова за принос в популяризирането на Свищов
Генчо Генчев награди Вилияна Иванова за принос в популяризирането на Свищов / netinfo
10-годишната Вилияна Иванова беше специален гост на кмета на Свищов Генчо Генчев. Малката изпълнителка беше поканена заедно със своя музикален педагог Антоанета Георгиева по повод големия успех, който постигна на две международни сцени и редица участия в български конкурси.

Генчо Генчев награди Вилияна Иванова за принос в популяризирането на Свищов
netinfo

Кметът Генчев поздрави Вилияна за голямата награда, която и бе присъдена преди дни на 15-то юбилейно издание на международния-конкурс мемориал ''Doual Inimi Gemene'' в Кишинев, Молдова. Той я поздрави и за призовото място в конкурса "Новембър мюзик фест", в румънският град Плоещ, където беше част от талантите на българския отбор "Сребърна Янтра'' и си заслужи наградата за най-добър изпълнител при 10-годишните деца.

Кметът на Свищов направи отчет за извършените дейности през изминалата година

Специални приветствия кметът отправи към Антоанета Георгиева за успехите, които жънат  нейните възпитаници и пожела на Вилиана да покорява нови върхове, никога да не се отказва от мечтите си и да не забравя от къде започват първите ѝ стъпки към успеха. Градоначалникът поднесе на двете дами по един букет цветя, а на Вилияна връчи грамота и почетен знак, за високи творчески постижения през 2017 година, и принос в популяризирането на град Свищов.

Вокалният педагог на Вилияна сподели, че благодарение на отличното си представяне в конкурсите, към талантливото момиче вече има отправени няколко покани за участие в престижни международни конкурси през предстоящата 2018 година.