/ БГНЕС
Крайният срок за участие е 9 юни 2018
В Деня на Европа, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и ръководството на юридическия факултет обявиха конкурс за студенти по право.

Велико Търново отбелязва Деня на Европа (СНИМКИ)

Всички студенти от специалността, редовна и задочна форма, могат да се включат в конкурса, с награда – посещение на Европейския парламент в Брюксел. За целта, студентите трябва да разработят есе върху една от двете теми -  „РЕГИОНЪТ НА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ ВЪВ ФОКУСА НА ЕВРОПА“ И „ЕВРОПЕЙСКИЯТ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ – НОВИ ПРАВИЛА ЗА НАШАТА ПРАВНА ЗАЩИТА“.

427 абсолвенти получиха своите дипломи по време на тържествената церемония

В деня, в който честваме единството и мира на стария континент и стремежа на хора от различни нации да работят заедно за просперитета на Европейското семейство, студентите ще имат възможност да изразят свето мнение по ключови въпроси от дневния ред на Европейския парламент като присъединяването на Западните Балкани към общността и влизащият в сила Регламент за защита на личните данни. 

Студенти от ВТУ участваха в най-мащабното международно състезание за студенти по право

Есетата студентите могат да изпращат на e-mail: vtu_parl2018@abv.bg, като в писмото бъдат посечени трите имена на участника, формата на обучение и курса. За повече информация студентите могат да се обърнат към свои преподаватели във факултета или в Европейския информационен офис на евродепутата, който се намира на бул. „България“ №1 във Велико Търново.

Крайният срок за участие е 9 юни.