“Етър - 1924” отказа контрола в сряда, заради травмата на Руския
“Етър - 1924” отказа контрола в сряда, заради травмата на Руския / netinfo
Помощник треньорът на “Етър - 1924” Велин Кефалов, капитана на отбора Мариян Генов, Калоян Илиев, Владко Атанасов и Марин Стефанов пътуваха вчера до Плевен, за да видят Ивайло Димитров. Нападателят бе контузен в контролата със “Спартак” в събота, а в неделя претърпя операция в плевенската ортопедична клиника. По време на интервенцията в Плевен бяха акционерите на клуба Радослав Владев и Красимир Гърдев, и изпълнителният директор Стефан Атанасов. Според направилият операцията - доктор Венци Росманов - Димитров, известен като Руския, ще може отново да играе, но кога точно, лекарят не се ангажира с прогноза. През следващите две седмици футболистът ще остане под наблюдение в клиниката. След това кракът ще бъде гипсиран и ще го изпишат от болницата.
“Вече съм по-добре, благодаря на момчетата и на ръководството за помощта, която ми оказаха. Все още докторът не ми е казал кога ще мога да тренирам отново, но се надявам да стане скоро”, каза по телефона Ивайло Димитров.
Вчера спортно-техническото ръководство реши да откаже предвидената за сряда контролна среща с “Локомотив” в Стара Загора, заради психическотото състояние на футболистите, които са в стрес след инцидента в събота.
Последната проверка преди пролетния дял от първенство ще бъде в петък във Велико Търново с третодивизионния “Гигант” /Белене/.