Даниел Панов поздрави етърци, Цанко Цветанов пожела на двата отбора да влязат в Б група
Даниел Панов поздрави етърци, Цанко Цветанов пожела на двата отбора да влязат в Б група / Дарик нюз

Кметът на В. Търново Даниел Панов изгледа дербито между “Етър ВТ” и “Локомотив”, а след края му влезе в съблекалнята при отбора.

„Казах на момчетата да не се отчайват, за мен мачът беше добър. Благодарих им за това, което показаха пред тези 7000 души. За краткото време, в което се сформира отборът, момчетата играха добре. За шест месеца не можем да направим чудеса, но момчетата играха нахъсано. Имаше добра организация на целия мач, феновете не са се отказали и е показателно, че имаше 7000 души. Ще продължаваме да развиваме спорта, това, което сме започнали с базите, ще стане и всичко необходимо, което зависи от Общината, ще се направи. В. Търново винаги е бил на ниво и с огранизация, и със своите спортисти. Имаме поле за изява и мисля, че ще постигнем добри резултати. Винаги, когато съм имал възможност, съм ходил на мачовете и ще продължавам”, коментира Даниел Панов.

Екснационалът Цанко Цветанов определи дербито като „много хубаво”, на „по- високо ниво от „В” група”.

„Надявам се, че „Етър” ще влезе в професионалния футбол, „Локомотив” също заслужава. Отборите от региона са зажаднели за голям футбол. Нормално е да има напрежение, аз съм много съм доволен от това, което видях. Имаше и голове, и картони. Момчетата се стараха и играха на максимум. Обстановката бе като на мач от „А” група. Радвам се, че много хора дойдоха на мача, надявам се, че играчите успяха за ги „запалят” и ще идват все така масово и на следващите мачове”, заяви Цанко Цветанов.