64 отбора се хвърлят за Каменица ФЕНКупа на стадион Локомотив
64 отбора се хвърлят за Каменица ФЕНКупа на стадион Локомотив / снимка: ГОНГ

Регионалният полуфинал на десетото юбилейно издание на Каменица ФЕНкупа се провежда този уикенд в Г. Оряховица. Един от 64- те най- добри отбора от В. Търново и Ловеч ще спечели трофея и заедно с подгласника си ще се класира за финала през септември. Там ще имат шанс да се борят за голямата награда на турнира - посещение на европейско футболно дерби по избор.

Двубоите на стадиона в Г. Оряховица започват в събота в 9,00 часа. В 12,00 ч. е официалното откриване от кмета на града инж. Добромир Добрев. Двайсет минути по- късно започва демонстративен мач между отборите на ветераните от региона, воден от Бончо Генчев и на местната власт, селектиран от Николай Цачев.

Наред с мачовете и футболните емоции, специални игри и награди са осигурени от партньори на турнира. Предизвикателство за участниците ще бъдат традиционните игри „Точен шут", „Силен шут" и „Гол от центъра".

Освен марковите спортни стоки и аксесоари, всеки може да спечели и 32-инчов телевизор в селекцията на отбора с най- много фенове на стадиона в Г. Оряховица.

Регионалният шампион ще стане известен след финалния мач, който започва в неделя в 12:30 ч. Организаторите ще връчат купата и ще отличат индивидуалните призьори в категориите „Най-добър вратар", „Най-атрактивен играч" и „Най- спортсменски отбор".