212 картички изработиха деца от Община Лясковец
212 картички изработиха деца от Община Лясковец / Община Лясковец

212 коледно- новогодишни картички изработиха децата от Община Лясковец. В конкурса, организиран от общинска администрация, се включиха малчугани от детските градини, учениците в начален и среден курс, които дадоха воля на своето въображение, като рисуваха и апликираха.

Всичките празнични честитки бяха изпратени с поздрав- послание до президента на България, министър- председателя, председателя на парламента, народни представители, министри, кметове, директори на институции, приятели и колеги от различни общини.

Журито оцени като най- красиви картичките на Виктор Беевски от ЦДГ «Вълшебство», с. Драгижево, Цветелина Демченко от ЦДГ «Радост» гр. Лясковец, Йоанна Хубанова от ІV «б» клас при СОУ «М. Райкович» и Невена Зангова от ЦДГ «Радост», класирали се съответно на първо, второ, трето и четвърто място. Общо 25 автори на честитки бяха наградени на среща с общинското ръководство.

На нея децата получиха специални грамоти и бяха поздравени от  кмета на общината д-р Гецова, която им благодари за участието и отличните резултати. След като всички добри майстори на коледните честитки бяха почерпени с лакомства, те се снимаха за спомен с д-р Гецова и с председателя на общинския съвет Даниела Арабаджиева.