Затварят източното платно на Ян Хунияди заради пропадане
Затварят източното платно на Ян Хунияди заради пропадане / netinfo
Поради пропадане на бул. “Ян Хунияди”, предизвикано от неправилни изкопни работи на строителна фирма, от днес се затваря за движение на МПС източното платно на бул. ”Ян Хунияди” (платното от страната на Мебелната палата) в участъка от бул.”Сливница” до ул. ”Мечтание”, съобщават от пресслужбата на общината.

На всички водачи на МПС, движещи се по бул. ”Сливница” в посока към кв.”Владислав Варненчик”, се препоръчва да пътуват по бул. ”Република”. Пропадането на булеварда налага и промяна на маршрутите на автобусите от градския транспорт, движещи се в посока към ж.к.”Възраждане” и кв. ”Владислав Варненчик”, както следва:

- по линии № 118 и № 118А – от бул.”Сливница” автобусите ще завиват по бул. ”Република”, бул. ”Цар Освободител” и бул.”Ян Хунияди”;

- по линия № 22 – от бул.”Владислав Варненчик” автобусите ще завиват по бул.”Република”, бул. ”Цар Освободител” и бул. ”Ян Хунияди”;

- тролейбусна линия № 82 – след дом ”Младост” ще се обслужва по маршрута на №83 - ул.”Вяра” и бул. ”Трети март”.

В посока към центъра на града маршрутите на автобусите и тролейбусите не се променят. Промените в движението ще се запазят до възстановяването на пропадналата пътна отсечка по бул. “Ян Хунияди”.