/ Дарик Варна, архив

От днес, 21 март, служители от „Общинска полиция“ ще осъществяват засилен контрол за неправилно паркирали автомобили по булевардите „Съборни“, „Цар Освободител“, улиците „Струга“, „Битоля”, „Братя Бъкстон” и други. Целта е облекчаване на трафика, вследствие на ремонтните дейности по бул. „Левски”.

Полицаи застават по кръстовищата, за да борят задръстванията

Изброените улици и булеварди поемат като обходни маршрути голяма част от пренасоченото движение на колите, но в момента това не е ефективно, поради големия брой неправилно паркирани автомобили, съобщи зам.-кметът Тодор Иванов. Организацията на движение е направена по предложение на общинските съветници по време на заседанието на комисията по транспорт към Общинския съвет.

Отлагат ремонта на Аспарухов мост за есента

Засилен контрол ще има на следните места: бул. „Съборни” – в двете посоки, особено в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” от страната на „Археологическия музей”; бул. „Цар Освободител” - в участъка от ул. „Дрин” до ул. „Струга”; ул. „Дрин” в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон”. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК