Драматично е приключила връзката между двамата българи - мъж и жена, които заедно с още един мъж от шведски произход, разказа човек от приятелския кръг на убитите пред NOVA

"Митко ми е приятел от 20 години. Диляна също е една от най-добрите ми приятелки. Митко беше добър, умен човек. Занимаваше се с бизнес инициативи - с туроператорска дейност, а след това и с недвижими имоти. С третата жертва се познаваме от около седмица-две. Митко ни запозна. В тази компания не мисля, че е имало подобни неща. Митко и Диляна имаха връзка около 2 години- драматична, тежка връзка. Всяка раздяла той я приемаше много тежко. Може би това е и причината за трагедията”, заяви Десислав Димитров.

Разследването по случая продължава. Изясняват се всички детайли около стрелбата в апартамента в центъра на морската ни столица. До момента е оповестено, че жертвите са 40-годишен българин, 23-годишна българка и шведски поданик на 41 г.

До трагедията вероятно се е стигнало след скандал между мъжът и жената от български произход. По първоначална информация връзката им приключила драматично преди месец.
nova.bg