Пясък на плажа, риби в морето – сред най-абсурдните оплаквания на туристи
Пясък на плажа, риби в морето – сред най-абсурдните оплаквания на туристи / ThinkStock/Getty Images

Твърде песъчливи плажове, риби в морето и настроени за любов слонове са само част от най-необичайните оплаквания на британски туристи от летните им почивки в чужбина, пише в. "Дейли стар".

Жалбите фигурират в нов акаунт в Twitter, посветен на ваканционните несгоди на поданиците на Нейно Величество. Очаква се списъкът със странни оплаквания да набъбне значително в разгара на летния сезон.

Под прикритието на анонимността турист споделя "ужаса" си от наличието на риба в морето. "Никой не ни беше предупредил. Децата бяха много уплашени", пише недоволният летовник.

Друг потребител на Twitter се вайка заради неудобството, което му е причинил "твърде песъчливият плаж".

Анонимна дама пък се жалва, че с годеника й са наели стая с две отделни легла, но вместо това са били настанени в помещение с двойно легло, в резултат на което сега тя е бременна.

Друг поданик на Нейно Величество се оплаква, че меденият му месец в Тайланд е бил съсипан от надарен и похотлив слон. "Гледката на животното, очевидно настроено за чифтосване, ме накара да се почувствам неадекватен", пише съкрушеният летовник.

Друга туристка е изразила недоволството си от голите жени на плажа. Дамата се жалва, че гледката е била твърде разсейваща за съпруга й, който "просто е искал да си почива".

Туитът на друг недоволен от ваканционното си преживяване британец гласи, че бобът в сервираната му английска закуска не е бил от предпочитаната му марка.

В списъка фигурира и оплакването на турист от плаж, пълен с деца, които строят замъци от пясък и вдигат невъобразим шум.

Източник: БТА