Нацкин: Не сме обречени срещу Лукойл Академик
Нацкин: Не сме обречени срещу Лукойл Академик / Добри Атанасов

"Според мен няма абсолютно никакво значение с кого ще играем на плейофите, защото в този състав, в който сме ние, дали ще е "Берое" или "Рилски спортист",  ние трябва да излезем и да дадем всичко от себе си и по време на мача ще се види какво ще стане". Това коментира състезателят на "Черно море порт Варна" Ангел Нацкин.

 

"Честно казано по някакъв начин искам да се срещна с Ники Стоянов на плейофа, не знам защо. Очаквам да стане интерес мач, особено тук във Варна. Като цяло няма никакво значение дали съперникът ни ще е "Берое" или "Рилски спортист". И двата отбора в момента са в еднаква форма. С Пламен Алексиев "Берое" стана по-опитен отбор, не е този млад отбор, който бе в началото. Не мога да кажа, че ще има разлика дали ще играем срещу "Берое" или срещу "Рилски спортист". Според мен плановете и на двата отбора са да играят финал. Не мисля, че срещу който и от двата отбора да излезем ще ни е по-леко отколкото срещу другия", заяви Нацкин.

 

"Не сме обречени със сигурност при гостуването на "Лукойл Академик" в събота. И двата мача срещу тях този сезон на полувремето водим, така че не мисля че "Лукойл Академик" са показали с нещо, че ни мачкат или по време на сезона са били много по-добри от нас. Надявам се да издържим, защото мисля, че мачът отново ще тръгне равностойно, възможно е да има и малко подценяване, макар че в "Лукойл Академи"к са събрани страхотни професионалисти. Надявам се да успеем да се задържим в мача колкото се може повече", каза още състезателят.

 

"Вярвам, че в двата последни мача от редовния сезон срещу "Лукойл Академик" и "Черноморец" можем да вземем една победа. Срещата с Черноморец трябва задължително да бъде взета, ако искаме да завършим на пето място в редовния сезон, което за мен ще бъде много престижно за този сезон в този състав, в който сме", сподели още Нацкин.

 

Срещата "Лукойл Академик"-"Черно море порт Варна" е в събота от 18:00 часа в Правец.