Мъже се клаха до автогарата, други се биха за паркомясто
Мъже се клаха до автогарата, други се биха за паркомясто / netinfo
21-годишен варненец е бил ранен при сбиване между няколко мъже на паркинга на бензиностанцията до автогарата. Мелето станало около 4 часа миналата вечер, съобщиха от полицията. Пострадалият бил прободен с нож в областта на гърдите, острието го одраскало и в областта над едната китка.

Задържан е извършителят – 29-годишен варненец с инициали Н. В., с чисто криминално минало. По случая е образувано досъдебно производство.

Други двама варненци пък се сбиха вчера по обяд в спор за паркиране на ул. “Осми ноември”. 56-годишен мъж бил ударен от 25-годишен младеж, който “запушил”с камиона си колата на първия. По-възрастният мъж бил ударен при последвалия скандал за неправилно паркиране. Материалите по случая са докладвани на прокурор. Започната е преписка, съобщават от полицията.

Запой между приятели завърши също с побой в авренското село Садово. След като миналата нощ яли и пили заедно в местно кафене, 35-годишен варненец и 26-годишният му съгражданин се скарали, след което по-възрастният пребил по-младия.

Насилие имаше вчера и в сградата на Професионаланата гимназия по химични и хранително-вкусови технологии «Д. И. Менделеев". Около 12 часа 17-годишен ученик бил нападнат от свой връстник и съученик, който му нанесъл побой, вследстиве на който пострадалият получил синини и контузии. Побойникът е бил задържан за 24 часа, уточниха от полицията в морската столица.