/ БК Черно море Тича
„Нямаме някаква точна информация в какъв вид ще бъде отборът на „Академик” Правец срещу нас в събота. Предполагам, че ще се изправим срещу някои от момчетата, които срещнахме в турнира за купата. 

Вероятно ще има и някои млади момчета от „Левски”, които ще се присъединят към тях. Въпреки това, не очакваме лек мач. Мисля, че ще успеем да победим, но ще ни липсват Боцка и Тубак. Отъствието им ще се отрази на ротацията в състава ни.”, заяви в интервю капитанът на „Черно море Тича” Веселин Георгиев по повод предстоящия съперник на „моряците” в 13-ия кръг на НБЛ.

„Черно море Тича” приема „Академик” Правец в събота в 18 часа в зала „Христо Борисов”.

На въпроса на какво се дължат инкасираните загуби в последните 4 мача на „Черно море Тича”, Веселин Георгиев отвърна: „ Не изпълнихме точно дадените ни тактически указания. Това се отрази на представянето ни понякога в защита и в нападение. Без да правим таргедии  мисля,  че това ще се промени и всичко ще е наред”.

„През 2018 си пожелавам здраве и липса на контузии, както на момчетата от нашия отбор, така и на всички, които практикуват нашия спорт в НБЛ”, завърши капитанът на „Черно море Тича”.