/ Добри Атанасов
Бойко Косев и Благовест Марев
97323
Бойко Косев и Благовест Марев
  • Бойко Косев и Благовест Марев
Мениджърът на "Варна сити" Бойко Косев и Благовест Марев, който освен, че е състезател в тима, е и част от спортно-техническия щаб, гостуваха в предаването "Морски гонг" по Дарик радио. Техният тим "Варна сити" триумфира с шампионската титла в държавното първенство и ще представя страната ни в Шампионската лига по футзал.

Двамата направиха равносметка за представянето на отбора в шампионата и разкриха, че ще подадат заявка за домакинство в Шампионската лига. Мачовете от предварителния кръг ще се проведат в периода 28 август - 2 септември. 

Мениджърът на "Варна сити": Отиваме за купата в Габрово

"От тази година вече има Шампионска лига по футзал. Преди това бе Футзал Къп. Вече първите 3-4 държави с най-висок коефициент ще бъдат представяни от по два отбора в лигата. Ние ще играем в предварителния кръг. Искаме домакинство. Набавяме нужните документи. Ако ни дада домакинство, мачовете ще се проведат в зала "Конгресна" в ДКС.

"Със сигурност ще търсим нови играчи, за да се подсилим за новия сезон. Вече имаме предварителни разговори. Имаме в плановете си и чужденци и българи. Идеята ни ядрото в отбора да е от българи, а ще надграждаме и с привличането и на чужденци", коментира Боги Марев. 

Двамата благодариха на хората, които обезпечават клуба в лицето на президента Димитър Кръстев и членовете на УС Антон Симеонов и Свилен Дачев.

Чуйте целия разговор в приложения звуков файл: