/ Principal football coaching
Румен Николов
100974
Румен Николов
  • Румен Николов
Нова детска футболна школа отвори врати във Варна. В „Principal football coaching” работят настоящият футболист на „Спартак” Вн и бивш на „Черно море” Румен Николов, Николай Сидеров, който има вече 10 години стаж в работата с деца и Петър Сидеров, който е бивш футболист и съдия.

Различното при тази футболна школа в сравнение с останалите детски такива е, че тренировките са абсолютно безплатни.  Единственото, което трябва да носи всяко дете е собствена топка, която да бъде надписана с инициалите му), спортен екип и маратонки (футболни обувки).

„Нашата идея е чрез тренировки и игри да покажем на децата футболния свят и да усъвършенстваме техните умения. Екипът ни ще бъде истински щастлив да види след време повече деца и повече деятели в тази сфера (футболисти, треньори, съдии, фенове, спонсори и др.)”, съобщават от школата.

Малките получават първите си уроци
Principal football coaching

От родителите се изисква: 

– Да подкрепят малките спортисти;  
–  Да осигурят тяхното присъствие 15 минути преди началото на тренировката;
–  Да предоставят медицинско свидетелство от лекар, че детето може да спортува.


В „Principal football coaching” могат да тренират деца от 4 до 10-годишна възраст. Тренировките засега се провеждат в неделя от 10 часа на изкуствените терени на стадион Спартак.

В школата предоставят възможност за индивидуални тренировки за децата, както и опция да се докоснат до големия футбол чрез турнири, кампове и лагери. 
Желаещите да тренират в новата детска футболна школа могат да се запишат в сайта : principalfootballcoaching.com

Чуйте повече за школата от Румен Николов в приложения звуков файл.