мач
мач / БК Черно море Тича
Състезателят на БК "Черно море Тича" Цветослав Острев и помощник треньорът на тима Галин Стоянов коментираха пред официалния сайт на НБЛ загубата срещу "Берое" в Стара загора с 60-76.
   
Цветослав Острев /Черно море Тича/: „С 60 точки навън няма как да победиш. С толкова нисък процент стрелба е изключено да завършиш с победа. В защита все пак успяхме да ограничим отбора на Берое, който играе много динамичен баскетбол с по-голяма ротация и смея да кажа, че се справихме, въпреки грешките. Но в нападение нямаме право да играем с такъв нисък процент. Може би липса на самочувствие."

Галин Стоянов /помощник треньор на Черно море Тича/: "Започнахме мача доста нервно. Личеше ни много в нападение имахме трудности първото полувреме да осъществяваме атаките си по начина, който искахме. Това даде голямо предимство на Берое. Един отбор, който играе една от най-добрите и агресивни защити в Лигата. Повлия ни много на поведението, на самочувствието по време на мача. Второто полувреме имахме няколко по-добри момента, но като цяло въздействие оказа  напрежението и нервите след последните две загуби от от Академик и Спартак Плевен. Потънаха всякакви мечти за седмото място , особено след последната загуба като домакини."
НБЛ