/ Национална лига футзал
"Левски" гостува този уикенд във Варна за мачовете си с "МАГ" и "Локомотив" Варна в Национална лига футзал "Развитие КДА". В събота в среща от 7-ия кръг "сините" играят с "МАГ" в 21:15, а в неделя, когато е 8-ият кръг, ще срещнат "Локомотив" в 11:00 часа.

Представяме Ви мнението на капитана на "Левски" Йосиф Шутев за предстоящите двубои:

"Предстоят два изключително тежки  мача във Варна с отборите на "МАГ" и "Локомотив". Първият двубой в събота с "МАГ" е  Дербито на кръга! Отборът на домакините няма загуба, също така  имат доста добри играчи, а с опита на  капитана Димитър Цветанов, ще бъдат труден съперник.

Държавното първенство по футзал набира инерция и  става все по-интересно.  4 отбора сме с равен брой точки - "Левски Футзал" , "УНСС", "Варна Сити" и "МАГ". Искрено се надявам Футзал да набира все повече популярност в България. Нашият отбор  няма право на грешка и се подготвяхме доста  за тези срещи.

Ще бъдем в пълен състав. Няма контузени и наказани. Ще  разчитаме на тактика, бързина, техника и красив футзал! Според мен имаме най-добрите футзалисти с имена като Христо Костов, Александър Димитров, Владимир Бахъров и легендата на "Левски" Делян  Койчев!

Аз вярвам на  моите съотборници и съм сигурен, че ще дадат всичко по силите си, "Левски" да си тръгне с 2 победи от Варна!"
Добри Атанасов