/ Добри Атанасов
Представяме ви мненията на треньора на "Черно море Тича" Дарин Великов и на състезателя на клуба Николай Грозев след загубата от "Левски Лукойл" (63-89)

Дарин Великов, старши треньор на „Черно море Тича“:
"Много лошо изигран мач от нашия отбор и в двете фази на играта. Първата част загубихме тотално борбата под нашия кош и допуснахме 16 точки от контраатака. „Левски Лукойл“ натрупа един аванс, който трудно можеше да бъде стопен. Нямахме и успеваемост на стрелбата от далечно разстояние. Някой хора не бяха играли 2-3 месеца баскетбол. Това си пролича, но ако бяхме намалили лесните кошове, които получихме и се бяхме справили под нашия кош резултатът щеше да бъде съвсем различен. Ясно е че „Левски Лукойл“ е по-класния отбор, но аз специално съм недоволен от поведението ни в последната част, в която сякаш спряхме да играем".


Николай Грозев, състезател на "Черно море Тича":
"Все още не съм напълно възстановен. След мача се чувствам много уморен. Имам само 2-3 тренировки, но решик да помогна на тима. Пролича си, че не съм готов на 100%. Ще ми трябва време да си върна формата, а такова нямаме. Все пак се надявам до другия двубой да успея да укрепна физически и да се представя много по добре". 
БК Черно море Тича