Треньорът бе изключително доволен от характера на момчетата
Треньорът бе изключително доволен от характера на момчетата / Добри Атанасов
Острев е играл със счупен пръст
Предлагаме ви мненията на наставника на "Черно море Тича" Дарин Великов и на състезателя на "Берое" Станислав Цонков след края на мача "Черно море Тича"-"Берое":
 
Дарин Великов, треньор на "Черно море Тича": "Ключовите фактори за победата са духът и страхотният характер на отбора. Много рядко си позволявам да хваля персонално играчи, но сега ще си позволя да похваля Симеон Илиев, който игра 40 минути след като през седмицата бе контузен, а рехабилитаторът направи чудеса с него, за да го вдигне на крака. Другият човек е Цветослав Острев, който игра със счупен пръст. Никой не разбра. Само ние знаехме. Целия мач той игра със счупен пръст. Много рядко може да се види такъв колектив в друг отбор. Тази победа я посвещавам на нашия президент Павлин Николов, който днпес има рожден ден. Това е нашият подарък за него.  За нас беше много важно да победим. Много отбори не ни слагаха в сметките, но ние вече имаме 5 поредни победи".  



Станислав Цонков, състезател на "Берое": "Започнахме мача много лошо. Дали подът е бил хлъзгав или не, това не са оправдания. Каквото за нас, такова и за тях.Когато те поведат става доста трудно, особено във Варна.Направихме някои тактически грешки. Не успяхме да изпълним някои треньорски указания, но това е примерно и защото не сме тренирали достатъчно време заедно. Как се чувствам в "Берое"? Аз съм от онзи ден в тима и реално имам една тренировка с отбора. Първите ми впечатления са много добри".