Морето играе две контроли
Морето играе две контроли / Добри Атанасов

Отборът на "Черно море" в пълен състав стартира подготовката си за предстоящото домакинство срещу "Локомотив" /Пловдив/ от 26-я кръг на А ПФГ. Двубоят между варненци и пловдивчани е в неделя от 14:00 часа на стадион "Тича".

Днешната тренировка на отбора се проведе на стадион "Младост". В нея се включи и централният бранител Пламен Николов, който започна тренировъчен процес, но на облекчен режим и по индивидуална програма.

"Черно море" ще изиграе две контролни срещи в паузата на първенството, съобщават от официалния сайт на клуба.  Първата проверка "моряците" ще гостуват на 25 март от 17 часа на тима на румънската легенда Джика Хаджи "Виторул" на базата край Констанца.  Това ще бъде поредна проверка между двата тима, които поддържат отлични взаимоотношения. При предходната си визита варненци се наложиха с 2:0.

Само два дни по-късно, на 27 март в курорта "Албена", "Черно море" ще изиграе още една проверка с руския "Соларис" /Москва/, който е воден от руската легенда и бивш играч на "Манчестър Юнайтед" Андрей Канчелскис.