Кандидатът за кмет Анелия Клисарова: Във всеки район на града трябва да има денонощна аптека
Кандидатът за кмет Анелия Клисарова: Във всеки район на града трябва да има денонощна аптека / снимки: щаб на Анелия Клисарова

„Във всеки район на Варна е задължително за има денонощна аптека. Няма как през нощта, спешно и много притеснени, хората да обикалят града, за да търсят от къде да купят лекарства на децата, внуците или родителите си. Вече проведох разговори и установих, че общината би могла да субсидира денонощните аптеки. Няма да е толкова скъпо и е напълно реално”. Това заяви на среща с граждани от „Възраждане 1” независимият кандидат за кмет на Варна проф. Анелия Клисарова. Тя пое ангажимент, когато стане кмет на града, освен денонощните аптеки, в районите към ДКЦ-тата да бъдат организирани и пунктове за неотложна помощ.

Кандидатът за кмет Анелия Клисарова Във всеки район на града трябва да има денонощна аптека
netinfo

Жителите на „Възраждане” се жалваха, че през последните години там има много нерешени проблеми по отношение на зелените площи, сметосъбирането, инфраструктурата и др.

„Тези дни сменят тротоарните плочки на автобусните спирки в района. Това е като да имаме копче без балтон. Защото в същото време майки с колички се чудят как да минат през калта между блоковете”, коментира жена от квартала.

Кандидатът за кмет Анелия Клисарова Във всеки район на града трябва да има денонощна аптека
netinfo

„Поемам ангажимент пред вас, че като кмет няма да стоя само в кметския кабинет. Мястото на кмета не е само зад бюро. Той трябва да е сред хората. Затова ще кметът ще има приемни и по районите. Там, заедно с районните кметове, ще изслуша всеки сигнал и всяка жалба, за да може да се реагира адекватно за решението на проблемите. Заедно можем да направим Варна по-добро място за живеене”, заяви проф. Клисарова.