Хотел-галерия „Графит” отвя конкуренцията в конкурс за луксозно строителство
Хотел-галерия „Графит” отвя конкуренцията в конкурс за луксозно строителство / http://graffithotel.com

Хотел-галерия „Графит” грабна приза в категорията „Градски хотел” за 2011 г. в престижния конкурс за луксозно строителство, архитектура и дизайн VIP Property Awards.  „Графит” безапелационно победи конкурентите си, сред които бяха Гранд Хотел & СПА „Приморец” в Бургас и бутиковият хотел „Вега” в Русе.

Многопластовата интериорна концепция, отличителната визия на фасадата, както вниманието към детайлите са ключовите предимства на „Графит”, с които хотелът спечели вниманието на журито. Допълнителни критерии, по които са оценявани кандидатурите, са aвторски иновации и уникалност по отношение на дизайна и/или цялостната концепция, отличителни белези, качество на довършителните работи, размер на стаите и разположение, общодостъпни комуникационни зони,  удачно разположение на конферентните зали, спа центрове, ресторанти, магазини, предлагани услуги, достъпност на средата на хора с ограничена мобилност.

VIP Property Awards се провежда за трети път. Организатори  са инициаторите на луксозните строителни изложения VIP Property в хотел „Хилтън” 2009 и във „Флоримонт Експо” 2010, които предизвикаха и международен интерес, както в Русия, така и в други страни.