Ангели с мотори събират пари за болни деца
Ангели с мотори събират пари за болни деца / мотоклуб „Moto Angels“

Благотворителна акция в помощ на болни деца организират от варненския дамски мотоклуб „Moto Angels“.

“Няма по-тъжна картинка от детенце в болнични условия. Тази година целта ни е да помогнем за дълго отлаганата идея на ръководството на УМБАЛ "Св. Анна" във Варна, а именно изграждането на детски кът на открито за дечицата, които имат възможност да излизат от болничните стаи”, обясняват дамите с мотори.

Те са подготвили мартенички, като набраната сума от продажбата им ще постъпи в сметката на болничното заведение, за да стартира реализацията на проекта за лелеяния детски кът.

Чак от Ихтиман получили подкрепа. Лиана Пейчинова, която изработва мартенички, им предоставила свои творения за добрата кауза. Всеки може да помогне, като закупи мартеничка от  „Moto Angels“. Количества има в магазин „Мото части & аксесоари“ Варна на бул. „Сливница“ №148, студио „КА“ на ул. „Параскева Николау“ №8, студио „Angel“ бул. Приморски №131, снек-бар „Reality“ – до паркинга на Спортна зала, както и в София

Първата кампания на красавиците с бензин в сърцата бе преди три години. Тогава събраха 1511 лева и стотинки за децата с нарушено зрение и множествени увреждания от СОУ "Проф. Иван Шишманов" в район „Аспарухово“, а миналата година 1911 лева и стотинки за помощното училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кривня, община Провадия.