/ Delta Planet Mall Varna
Сигурността на клиентите в търговския център е поверена на световна компания, лидер в охранителния бранш
Алекс Линчев
101114
Алекс Линчев
  • Алекс Линчев
За сигурността на Delta Planet Mall във Варна ще се грижи световна компания, която охранява 124 мола в Централна и Източна Европа. Това разкри в интервю за Дарик Алекс Линчев, мол мениджър на Delta Planet Mall. 

Всички общи части, асансьори, аварийни коридори, паркинги и външни площи  в търговския център са оборудвани с камери, някои от които са подвижни и с много висока резолюция, обясни Линчев. По думите му не е направен никакъв компромис с охраната и почистването на Delta Planet Mall.

Delta Planet Mall Varna

Най-големият нов търговски център във Варна отваря врати в четвъртък, 28 март, точно в 14 часа. В деня на голямото откриване ще има детска работилница, много изненади под формата на флашмобове, музикални и танцови изпълнения, голям концерт на Графа (18.00 часа) и чисто търговски кампании за първите пазарували. 

До неделя, 31 март, търговско-развлекателният  комплекс ще предложи четиридневен маратон от концерти, забавления за малки и големи и много подаръци. Като цяло откриването на мола ще продължи един месец, колкото ще отнеме отварянето на всички магазини. 

Мащабният обект ще предлага 140 магазина и над 40 доставчици на услуги, като осигурява над 800 нови работни места, отбеляза мениджърът  на най-новия варненски мол.

Delta Planet Mall Varna

40 на сто от брандовете в най-новия шопинг център във Варна са за първи път в града или за първи път в мол в морската столица. В момента са заети 88 на сто от търговските площи в комплекса. Последните 10 на сто от площите ще бъдат отдадени на световни брандове, които все още ги няма във Варна, посочи Алекс Линчев, който е и асет мениджър в Delta Real Estate България.

„Ще предложим на клиентите ни да се влюбят от пръв поглед. Молът е изключително красив като интериор и като сграда. Постарахме се в последната година да го осъвременим още повече”, изтъкна мениджърът на търговския център. Той припомни, че сградата е била построена като първокласен търговски център. Имало е вариант да стане болница, но изключително трудно е щяла да бъде пригодена за целта. „Силата на сградата и разкошът й са като търговски център”, отбеляза Линчев.

Delta Planet ще покани варненци в най-голямото кино извън София от световната верига Cinema City, което разполага с 12 зали. Ще отвори и първата във Варна 4DX зала. 

Delta Planet Mall Varna

В първата половина на месец април ще е напълно готово гигантското Магическо дърво - 12-метрова панорамна кула, която преминава през всички етажи на търговския център и ще предлага изключителни забавления на децата

Близо един милион лева са инвестирани в детски център на галактическа тематика. Ще има над 1000 кв. м., които са с безплатен вход, и са подарък към децата на Варна. Насочени са към малчугани на възраст между 4 и 12 години . Там няма да има персонал, а развлечението може да е цял ден. В мола ще има и конвенционален детски център, където родителите ще могат да оставят децата си на грижите на квалифициран персонал. 

В търговско-развлекателния център ще има доста кътове за родители, в които те да си починат, заредят лаптопа или поработят. 

Delta Planet Mall Varna

Връзката на клиентите със света ще бъде гарантирана от 10-те зарядни станции за мобилни устройства. Те ще бъдат инсталирани на видими локации, а към всяка от тях ще могат да се включват за зареждане по 8 устройства едновременно

Паркирането в Delta Planet Mall ще става в подземен паркинг на 3 нива с общ капацитет над 1400 места за автомобили. Всяко подземно парко ниво ще има директен излаз към улицата. По този начин паркирането ще бъде доста улеснено и без стрес. Входовете към паркинга са 5, като три са подходите от прилежащите булеварди. 

В комплекса ще има и автомивка, която ще заработи в следващите 45 дни. Очаква се да бъде най-добрата в града, според мол мениджъра на Delta Planet Mall.

Целият разговор с Алекс Линчев е в прикаченото аудио.