11 самоубийства за 2 седмици във Варненска област
11 самоубийства за 2 седмици във Варненска област / netinfo
11 самоубийства са станали във Варненска област само за последните 2 седмици, съобщават от полицията. Най-младият човек, посегнал на живота си, е на 24 години, а най-възрастният – на 69 години.

Самоубийците най-често се бесят, сочи статистиката. По този начин край на живота си са сложили 48-годишен мъж край провадийското село Славейково, младеж на ул.”Нарцис” и психично болка пенсионерка, която се обесва на междуетажна площадка в блок в жк “Чайка”. Въжето са си окачили и двама жители на Аксаково, открити в домовете си.

Заради нелечимо заболяване от балкона на апартамента си в жк “Възраждане” преди 2 дни скочи 63-годишна пенсионерка, която научила диагнозата си. Преди нея от 9 етаж на блок на ул.”Струга” се хвърли и 32-годишна жена, която в този момент била на лечение в клиниката по психични заболявания. Тя е правила и други опити да сложи край на живота си. Със скок от Аспаруховия мост се самоуби 29-годишен варненец на фаталния 13 март.

33-годишен мъж посегна на живота със законно притежавания пистолет на баща си. Последното самоубийство е от вчера на 62-годишен варненец, който е намерен обесен във вилата си.