Включи се в играта на Дарик, спечели билет за Евро 2015
Включи се в играта на Дарик, спечели билет за Евро 2015 / DarikNews.bg

Дарик радио отново дава шанс на футболните фенове да спечелят билет за стартиращото след два дни Европейско първенство по футбол за юноши до 17 години. Домакини на проявата са четири български града: Стара Загора, Сливен, Бургас и Созопол.

В шампионата участват 16 отбора, сред които и родните национали водени от Александър Димитров. Откриването на шампионата е на 6 май от 18,00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора. Първият двубой противопоставя отборите на България и Хърватска и започва в 19,00 часа на 6 май. Именно това бяха и верните отговори на въпроса, който бе зададен в четвъртък в старозагорския ефир на Дарик след 16,00 часа.

Днес след 16,00 часа в ефира ще прозвучи и въпрос №4 в специалната игра на Дарик посветена на Евро 2015. Отговорите очакваме на телефон 042/601 428, на e-mail darik_stz@abv.bg и на Фейсбук страницата Darik Stara Zagora.

Специален гост на откриването ще бъде посланикът на Евро 2015 в България Стилиян Петров. За бившият капитан на националния отбор и рекордьор по участия в А отбора това е първо завръщане в България от 2012 г. насам. Официално първенството ще бъде открито от кмета на Стара Загора Живко Тодоров и спортния министър Красен Кралев.