/ Дарик, архив
Акт за установяване на административно нарушение е съставен на трима души, събиращи пари за фондация. Сигналът е постъпил на горещия телефон на общината.

На него е сигнализирано, че само дни след като ремонтираха шадравана в парк „Пети октомври“, деца, без родителски контрол, развивали пръскалките и хвърляли отпадъци вътре.

Поредни сигнали за силна музика в "Лозенец"

Екип на Общински приют за безстопанствени животни е прибрал, след сигнал, изоставено куче от парк „Зелен клин“. За бездомни животни е съобщено в района на кв. „Индустриален“.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен на собственик на куче, порода „Ротвайлер“, което живее в двор, но системно излиза на улица „Илия Куртев“, в района на блок №5.

Старозагорци се жалват от шофьори на градския транспорт

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800/ 157-37, от 21 до 24 май, са отчетени над 160 сигнала. За около 50 неправилно паркирани автомобили в града е съобщено. Две коли са в процедура за доброволно/принудително премахване от паркинг до блок №7 на ул. „Одринска епопея“.

Подадено е оплакване за замърсяване от таксиметрови шофьори на пространството около пиацата до храм „Свети Николай Чудотворец“. Собствениците на таксиметровите фирми са поели ангажимент да предупредят шофьорите си да не изхвърлят безразборно фасове от цигари в района.