/ Община Стара Загора
Областният съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Стара Загора отчете своята едногодишна работа, съобщиха от Общината. По време на срещата на членовете на организацията бяха обсъдени приключилите мероприятия, както и набелязани нови за тази година.

Община Стара Загора

Поздрав и пожелание за ползотворна работа на СОСЗР отправи председателят на Общинския съвет Мария Динева. Старозагорска област е първенец по предоставяне на социални придобивки за членовете на съюза, стана ясно от думите на полк. о.з. Стефан Пенев, председател на местната организация. Той благодари за подкрепата, която получава от Общинска администрация през годините.

Военен фотограф с изложба в Стара Загора

Полк. Пенев уточни, че в Стара Загора е застъпена на високо ниво профилактиката на здравето. Очни, кардиологични, кръвни изследвания са само част от здравната грижа за членовете на СОСЗР.

Община Стара Загора

По време на годишната среща с почетно членство бе удостоен д-р Кирил Добрев, който години наред подпомага организацията. Грамоти и признателност получиха още представители на очен медицински център в града и членове на запасните офицери и сержанти.